Ismét Grezsa Istvánt indítja a Fidesz Hódmezővásárhelyen

Nem hozott nagy izgalmat a vásárhelyi Fidesz csütörtöki kampánynyitója: az ,,új arcok” a képviselőjelöltek között valóban megjelentek, de a polgármesterjelölt az Grezsa István lesz, aki 2019-ben már kikapott.

A tegnapi bejelentésen a Hódpress cikke szerint Grezsa István arról beszélt, a választás tétje, hogy ki képes a városba békét együttműködést, fejlesztési forrásokat hozni. Azt is elmondta, orvosként egyedül szokott döntéseket hozni, így ő nem lesz báb, csak kihasználja azt, hogy a városnak van egy minisztere.

A város elmúlt 6 évének beruházásait látványberuházásnak nevezte, szerinte a jelenlegi vezetés alatt nem fog forrás jönni Hódmezővásárhelyre – a tram-train ezalól kivétel. Grezsa István a polgármesteri terveiről azt mondta, hogy 5-7 éven belül szeretné megduplázni az iparűzési adót, úgy, hogy két, közepes méretű high-tech beruházást szeretne a városba hozni.

Grezsa István 2019-ben is polgármesterjelölt volt. Akkor a Makói Csípősön mi számoltunk be elsőként arról, hogy azzal kampányol, mennyire szeret orvos lenni, csak éppen lejárt a háziorvosi és belgyógyászati szakvizsgája szakvizsgája. Cikkünket követően levette a ,,doktor” szót a plakátjairól.

Szintén a Makói Csípős írta meg akkor, hogy egy orvosi lelet szerint Grezsa nem tartotta indokoltnak a 75 év felettiek gerinc vizsgálatát. Az általunk közzétett lelet nagy felháborodást váltott ki és meglepő módon nem Grezsától, hanem a vásárhelyi kórházból jött reakció cikkünkre.

A 2019-es választáson Márki-Zay Péter a szavazatok 57,3 százalékát megszerezve nyert, Grezsa István 42,7 százalékkal végzett.

(Fotó: Grezsa István Facebook oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »