Ismét sajtópert nyert a Jobbik, ezúttal Bayer Zsolt és a Magyar Nemzet ellen

Újabb nap, újabb pert nyert egy jobbikos politikus! Ezúttal Orbán főrajongója hazudott – írja pénteki közleményében a Jobbik.

Bayer Zsolt néhány hete a Magyar Nemzet Online-on azt állította Földi Istvánról egy cikksorozatban, hogy a Jobbik politikusa korábban kocsordi polgármesteri tisztségével kapcsolatos nyomozás is folyamatban van.

Ez a valósággal természetesen köszönőviszonyban sincs. Ma a Fővárosi Törvényszék első fokon kimondta: az 5-ös számú fideszes párttagkönyv-tulajdonos és a neki teret adó pártharsona ismét nem mondott igazat! Földi István ellen semmilyen büntetőeljárás nincs folyamatban polgármesteri tisztségéből fakadóan”

– érétkelte a Jobbik a bíróság döntését.

Az ellenzéki párt szerint az MNO-n valótlanul jelent meg az is, hogy Földi István polgármesterré választása után leváltotta a kocsordi sportegyesület vezetőjét.

Ilyen nem is történhetett, már csak azért sem, mert egy ilyen döntés a hatáskörén kívül állt volna. Hazudtak. Pereltünk. Nyertünk. Megint

– zárul a Jobbik közleménye.

Földi István Facebook oldalán kijelentette, hogy a bíróság ítélete alapján győzött az igazság.

Hiába mocskoltak, hiába szóratták le egész Kocsordot a Magyar Nemzet példányaival. Ennyire mentek vele. Semmire! 

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje szerint hiába vásárolta fel a Fidesz szinte az összes napilapot, a megyei lapokat, a hazug cikkekkel nem érik el a céljukat. 

Itt vagyok, itt leszek, áprilisban pedig Veletek közösen megmutatjuk nekik, mi jár a hazugoknak, mi jár a tolvajoknak. Készüljetek, mert se Bayer Zsolt, se Kovács Sándor, se a csatlósaik, se a gazdáik nem fogják megúszni egy helyreigazítással

– jelentette ki Földi István.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »

A nap témája: A héten napsütés és záporok is lehetnek

Változékony lesz az időjárás április utolsó hetében: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Hajnali fagyok már nem várhatók, helyenként 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »