Ismét sajtópert nyert a Jobbik, ezúttal Bayer Zsolt és a Magyar Nemzet ellen

Újabb nap, újabb pert nyert egy jobbikos politikus! Ezúttal Orbán főrajongója hazudott – írja pénteki közleményében a Jobbik.

Bayer Zsolt néhány hete a Magyar Nemzet Online-on azt állította Földi Istvánról egy cikksorozatban, hogy a Jobbik politikusa korábban kocsordi polgármesteri tisztségével kapcsolatos nyomozás is folyamatban van.

Ez a valósággal természetesen köszönőviszonyban sincs. Ma a Fővárosi Törvényszék első fokon kimondta: az 5-ös számú fideszes párttagkönyv-tulajdonos és a neki teret adó pártharsona ismét nem mondott igazat! Földi István ellen semmilyen büntetőeljárás nincs folyamatban polgármesteri tisztségéből fakadóan”

– érétkelte a Jobbik a bíróság döntését.

Az ellenzéki párt szerint az MNO-n valótlanul jelent meg az is, hogy Földi István polgármesterré választása után leváltotta a kocsordi sportegyesület vezetőjét.

Ilyen nem is történhetett, már csak azért sem, mert egy ilyen döntés a hatáskörén kívül állt volna. Hazudtak. Pereltünk. Nyertünk. Megint

– zárul a Jobbik közleménye.

Földi István Facebook oldalán kijelentette, hogy a bíróság ítélete alapján győzött az igazság.

Hiába mocskoltak, hiába szóratták le egész Kocsordot a Magyar Nemzet példányaival. Ennyire mentek vele. Semmire! 

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje szerint hiába vásárolta fel a Fidesz szinte az összes napilapot, a megyei lapokat, a hazug cikkekkel nem érik el a céljukat. 

Itt vagyok, itt leszek, áprilisban pedig Veletek közösen megmutatjuk nekik, mi jár a hazugoknak, mi jár a tolvajoknak. Készüljetek, mert se Bayer Zsolt, se Kovács Sándor, se a csatlósaik, se a gazdáik nem fogják megúszni egy helyreigazítással

– jelentette ki Földi István.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »