📺 Ismét változott a kiszombori képviselő-testület összetétele

Egy újabb, nem várt lemondás miatt új tag tett esküt a keddi testületi ülésen Kiszomboron. Balázs Zoltán helyett Börcsökné Balázs Márta került be a grémiumba.

Az ülésen a Helyi Választási Bizottság elnöke, Biró Sámuelné ismertette, Balázs Zoltán elhúzódó betegsége miatt lemondott a mandátumáról. Helyére Börcsökné Balázs Márta került a 2019-es választás alapján, aki akkor 435 szavazatot (34%) kapott. A lemondott képviselő a pénzügyi bizottság elnöke is volt, az utódja Börcsökné lett.

A testület már többedjére változott. Néhány hónappal a 2019-es választást követően váratlanul lemondott Szegvári Ernőné polgármester. Az időközit Szirbik Imre nyerte, aki egyébként is a testület tagja volt, a képviselői helyre Gazsi Gábor került, aki a legtöbb szavazatot kapta 2019-ben a mandátumot nem szerzők között. Ő sajnálatos módon elhunyt és 2023. január 13-án helyezték örök nyugalomra. Az üres képviselői helyre Balázs Zoltán került szintén a 2019-es választás alapján, aki tehát most betegsége miatt lemondott.

A testületi ülést élőben közvetítettük a Csípős Facebook oldalán:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »