📺 Ismét változott a kiszombori képviselő-testület összetétele

Egy újabb, nem várt lemondás miatt új tag tett esküt a keddi testületi ülésen Kiszomboron. Balázs Zoltán helyett Börcsökné Balázs Márta került be a grémiumba.

Az ülésen a Helyi Választási Bizottság elnöke, Biró Sámuelné ismertette, Balázs Zoltán elhúzódó betegsége miatt lemondott a mandátumáról. Helyére Börcsökné Balázs Márta került a 2019-es választás alapján, aki akkor 435 szavazatot (34%) kapott. A lemondott képviselő a pénzügyi bizottság elnöke is volt, az utódja Börcsökné lett.

A testület már többedjére változott. Néhány hónappal a 2019-es választást követően váratlanul lemondott Szegvári Ernőné polgármester. Az időközit Szirbik Imre nyerte, aki egyébként is a testület tagja volt, a képviselői helyre Gazsi Gábor került, aki a legtöbb szavazatot kapta 2019-ben a mandátumot nem szerzők között. Ő sajnálatos módon elhunyt és 2023. január 13-án helyezték örök nyugalomra. Az üres képviselői helyre Balázs Zoltán került szintén a 2019-es választás alapján, aki tehát most betegsége miatt lemondott.

A testületi ülést élőben közvetítettük a Csípős Facebook oldalán:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink