📺 Jakab köszönetet mondott azoknak, akik a régi életünk visszaadásán dolgoznak

Húsvét van, amikor a jó legyőzi a gonoszt, és az ország ma is szomjazza az összefogást, az egymás mellett való kiállást – mondta a Facebookra feltöltött ünnepi videójában Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt megemlítette, vannak, akik most is „a fél ország ellen” indított lejárató kampánnyal vannak elfoglalva, de Jakab inkább azokkal foglalkozna,

akik ma is azzal vannak elfoglalva, hogy végre visszakapjuk az életünket

– hívta fel a figyelmet.

Ennek az országnak ma ők jelentik a feltámadást!

– húzta alá, sorolva az ápolókat, orvosokat, tanárokat, sofőröket, rendőröket és a többi szakma képviselőit, akik – mint fogalmazott –

visszaadják ennek az országnak a reményt.

A pártelnök vasárnap azt is közzétette a közösségi médiában, hogy szüleit sem kerülte el a koronavírus, a közös locsolkodás ezért idén elmaradt.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink