📺 Jakab Orbánnak: Árulja el, hogy Mészáros Lőrinc vagyonából hány milliárd az öné?

Az azonnali kérdések órájában ismét lehetőségük volt az ellenzéki politikusoknak Orbán Viktort kérdezni. A miniszterelnök nem okozott meglepetést, a Jobbik frakcióvezetőjének egyik kérdésére sem akart/tudott válaszolni, helyette papírból gyurcsányozott.

Örülök annak, hogy több hét lazsálás után betalált végre a munkahelyére

– kezdte Orbán Viktornak címzett parlamenti felszólalását Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője a választók által küldött kérdéseket tette fel a miniszterelnöknek.

Mennyi kártérítést kellene kapnom a lányaimtól külön töltött napokért?

– tolmácsolta Jakab Péter egy édesapa kérdését, aki gyakorlatilag lemaradt arról, ahogy lányai felnőnek, mert az itthoni bérekből nem tudott tisztességesen megélni.

Egy nyugdíjas azt szerette volna megtudni a kormányfőtől, hogy meg tudna-e élni a minimálbérből, de Jakab Péter egy, a kilakoltatásokkal kapcsolatos kérdést is eljuttatott a Fidesz elnökéhez. Felszólalását egy saját kérdéssel zárta:

ízlett-e a narancsos bukta, amit a jászberényiek adtak.

Orbán nem okozott meglepetést, egyik kérdésre sem akart/tudott válaszolni, helyette papírból gyurcsányozott. Az ellenzéki együttműködésre és Jakab Péter kérdésének címére célozva arra célzott, hogy nem a Fidesz, hanem a Jobbik él vissza az emberek bizalmával.

Vállalja, hogy hazugságvizsgálóval nyilatkozik Mészáros Lőrinc vagyonosodásáról?

– tette fel az újabb kérdést Jakab, aki szerint “az igazság csak a hazugokat sérti”. A Jobbik frakcióvezetője nem lepődött meg, hogy a kormányfő már a választópolgárok kérdéseit is semmibe veszi, de azt azért még megkérdezte Orbántól, hogy mikor érezte, hogy azzá a szörnyeteggé vált, aki ellen egykor küzdött. A jobbikos politikus hozzátette, hogy elég erre saját magának megadnia a választ.

Orbán Viktor a minimálbéremeléssel válaszolt, viszont az inflációs adatokat és a vásárlóerő gyengülését nem írták fel neki, így azt már nem tudta felolvasni. Majd visszatért a gyurcsányozáshoz, hogy aztán a Jobbik SZDSZ-hez hasonlításával, érdemi válasz nélkül zárja a kérdezz-feleleket.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Makóról Vásárhelyre viszik a súlyos covidos betegeket

Tekintettel arra, hogy COVID intenzív részleg jelenleg Hódmezővásárhelyen működik, így a makói telephelyünkön ellátott beteg állapotromlása esetén, amennyiben a beteg állapota potenciálisan intenzív terápiás ellátást igényel, úgy Hódmezővásárhelyre kerülnek átszállításra – olvasható a kórház honlapján a tájékoztatás, melyet Dr. Kallai Árpád főigazgató írt alá.

Tovább »

Jakab: a szabadságharcosnál tele lett a gatya

Úgy rögzítette az üzemanyagárat 480 forinton, hogy egy újjal nem nyúlt az adókhoz. A szabadságharcosnál tele lett a gatya. Kell a pénz, kell az adó,  hogy legyen miből kifizetni a 13.havi nyugdíjat – reagált a Jobbik elnöke a miniszterelnök reggeli rádióinterjújára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Jakab: a szabadságharcosnál tele lett a gatya

Úgy rögzítette az üzemanyagárat 480 forinton, hogy egy újjal nem nyúlt az adókhoz. A szabadságharcosnál tele lett a gatya. Kell a pénz, kell az adó,  hogy legyen miből kifizetni a 13.havi nyugdíjat – reagált a Jobbik elnöke a miniszterelnök reggeli rádióinterjújára.

Tovább olvasom »