Jakab Péter: a különadókat te fogod megfizetni, de a Fidesznél folytatódik a habzsi-dőzsi

Orbán bejelentette, különadót vet ki a multikra, hogy megvédje a magyar családokat. A boltok vonatkozásában ez a Lidl, a Spar, a Tesco, a Penny Market, az Aldi és az Auchan üzleteit fogja érinteni. Ugye tudjuk, hogy mi következik ebből? – tette fel a kérdést Jakab Péter friss Facebook posztjában.

A Jobbik elnöke szerint a válasz az, hogy újabb drágulás jön, a különadót pedig mi mindannyian fogjuk megfizetni.

A kormány meg vígan zsebre vágja a különadót, meg még mellé a 27 százalék áfát is. Válság ide, válság oda, lesz itt habzsi-dőzsi a Fidesznél. A magyar meg éljen túl, ahogy akar.

– emelte ki.

A magyar néppárt vezetője arról is írt, hogy

a Jobbik továbbra is azt követeli, hogy a kormány azonnali hatállyal engedje el az alapvető élelmiszerek áfáját, egyúttal garantálja azt is, hogy a kedvezményt ne a kereskedők nyeljék be, hanem az jusson el a vásárlókhoz.

,,Hagyjunk több pénzt az embereknél, hogy túl tudják élni a válságot, ez most a legfontosabb” – zárta bejegyzését Jakab Péter.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink