📺 Jakab Péter Orbánnak: Itt ül egy elmebajos velem szemben

A Jobbik elnöke hétfőn úgy kiosztotta Orbánt, hogy megint csak papírból olvasott gyurcsányozásra futotta válaszul.

Jakab Péter felszólalását azzal kezdte, hogy gratulált Orbánnak, hogy ismét megválasztották a Fidesz kongresszusán a ,,maffia fejévé”. Aztán felidézte, hogy ugyanitt elhangzott az a mondat egy fideszes polgármestertől, hogy ,,még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre”.

Ilyen agytrösztök ülnek önöknél? Akik nem tudnak fejből válaszolni kérdésekre? Mondjuk, jótól kérdezem, mert Önnek is csak papírból megy!

– fogalmazott a Jobbik elnöke.

Jakab Péter felhozta a Pegasus-ügyet is, az áremelkedéseket, a gyenge forintot, amivel szemebsítette Orbánt korábbi hazugságaival. – Parancsoljon, olvasgasson valamit! – zárta a felszólalást, utalva arra, hogy a kormányfő úgyis papírból fog reagálni valamit. Így is történt, a válasz papírból érkezett: Gyurcsány.

Jakab Péter ezt követően felidézte Kövér László szavait, aki szerint ,,tragédiák történnek ott, ahol elmebajosok kerülnek kormányzati pozícióba”.

Erre most itt ül egy előttem a bársonyszékben. Mikor vette el a hatalom a józan eszét?

– mondta erre az ellenzéki párt vezetője.

Az ülésvezető Lezsák Sándor ki is borult. Orbán pedig tovább olvasott, Gyurcsányról.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Több mint száz év után megszűnik a szegedi 1-es villamos

Több mint száz év után megszűnik a szegedi 1-es vonalon a villamosközlekedés. Az utasokat a jövőben az 1-es jelzésű tram-train (a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamos) szállítja a rókusi vasútállomás és a nagyállomás között – tájékoztatta a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) az MTI-t.

Tovább »

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább olvasom »