Jelentkezett a rendőrségen a tolvaj

[ad 1]

Meglátta a fényképét az interneten, majd jelentkezett a rendőrségen az a férfi, aki korábban kerékpárt tulajdonított el Hódmezővásárhelyen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető február 23-án 17 óra 15 perc és 19 óra 10 perc közötti időben a Hódmezővásárhely, Lánc utcában lévő kozmetikai üzlet előtt korlátnak támasztott, de le nem zárt kerékpárt tulajdonított el.

A bűncselekményről sajtófelhívás jelent meg az interneten, amelyet a helybéli férfi is látott, majd jelentkezett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A kerékpárt a nyomozók lefoglalták. A 46 éves férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink