Jobbik: ,,Ez a vérlázító házmestertempó is véget ér legkésőbb 2022-ben”

Szomorú, hogy egy egykori kommunista Európa közepén verheti kenterbe a keleti diktatúrák politikai gyakorlatát, és hallgattathatja el az ellenzéket. Ennek bizonyítéka, hogy Kövér elvtárs immáron bármilyen kamu indokkal, hamis ürüggyel elveszi a szót Jakab Pétertől! – írta kedd esti közleményében a Jobbik, reagálva arra, hogy Kövér László a házszabályra hivatkozva az ellenzéki pártelnöknek a mai parlamenti felszólalását ismét nem engedte végigmondani.

Mint írják:

Gyakorlatilag eljutottunk odáig, hogy a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt már fel sem szólalhat az Orbán elvtárs pártházává degradált magyar parlamentben. Kövér elvtárs pedig nyilvánvalóan összekeveri a Magyar Országgyűlést az egykor általa szervezett pártszemináriumokkal. Mondhatnánk, hogy csodálkozunk Kövér László házmester stílusán, de az MSZMP társadalompolitikai intézetében szocializálódott egykori kommunista elvtárs csak önmagát adja, hiszen hozta magával az otthonról valót.

A pártközlemény szerint ,,Kövér Lászlónak láthatólag komoly mentális terhelést jelent a mások véleményének meghallgatása, illetve a házelnöki munka, ez pedig veszélyes”. 

Veszélyes a már így is félig sírba rugdosott jogállami demokráciára, a mellé dobott szólás- és véleményszabadságra, és veszélyes az ország jövőjére nézve.

– fűzik hozzá, majd kitérnek arra is, hogy – mint fogalmaztak – ma a néppárti Jobbik képviselői úgy döntöttek, hogy van egy határ, amit nem lehet Kövérnek elnézni, ezért tiltakozásul a parlamenti kivonulást választották.

A fideszes házmester ma még – balga módon bízva a dolgok változatlanságában és örökkévalóságában – súlyosan visszaél közjogi tisztségével, zsarnok pártpolitikusként önkényeskedik a házelnöki pulpituson, de legkésőbb 2022-ben csúnyán meg fog fizetni a demokrácia ellen elkövetett bűntetteiért, ahogyan azt sem tudja megakadályozni, hogy elmondhassuk: meg fognak fizetni a tolvajok! Vele együtt!

– áll a jobbikos közleményben, melyet Jakab már sokak által ismert szavaival zárnak: ,,Szóval, remeghet az a bajusz”.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »