Jobbik: Orbán azokat az uniós pénzeket hiányolja, amik miatta nem jönnek

A miniszterelnök péntek reggeli interjúi olyan erőtlenné váltak, mint a Fidesz által csődközelbe juttatott gazdaság – így kezdte reagálását a Jobbik-Konzervatívok Orbán Viktor ma reggeli rádiós nyilatkozatára.

A párt közleményében úgy összegez:

Háború, Brüsszel és migránsozás. Az Orbán-kormány ennyit tud felmutatni az általa előidézett, a magyar embereket sújtó mindennapos problémákra: az Európa-rekorder inflációra, az Európa-bajnok élelmiszer drágulásra és a már régiós szinten is lesajnált magyar bérekre.

,Migránsoznak, miközben embercsempészeket engednek szabadon és vendégmunkások tömegét csábítják az országba, leváltva és külföldre taszítva a magyar munkaerőt”

– mutatnak rá, hozzátéve: „Brüsszelre és a háborúra mutogatnak azért, mert az Európai Unió nem küld pénzt, miközben a tisztességes magyar emberek Orbán és kormányának velejéig romlott, korrupt és oroszbarát politikája miatt nem jutnak hozzá a nekik járó uniós forrásokhoz. A napnál is világosabb, hogy Orbán a vesztes oldalra helyezné, kivezetné hazánkat az unióból, amit nem fogunk hagyni, mert minden szempontból Európa a biztonságunk!”

A Jobbik szerint tisztán látszik az is, hogy propagandával nincs kiút a válságból.

Felelős gazdaságpolitikára és normális, az európai átlaghoz legalább közelítő bérekre van szükség! Mindenekelőtt pedig olyan kormányra, melynek nem az önös és idegen, hanem a magyar nemzeti érdek az első!

– szögezi le a Jobbik-Konzervatívok, végül hangsúlyozva:

Propaganda helyett valódi válságkezelést! Keleti vendégmunkások helyett nyugati béreket, normális életet a magyaroknak!

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

123 éve született Németh László (teljes nevén: Németh László Károly) Kossuth-díjas magyar író, esszéista, drámaíró, műfordító, 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink