Jótékonysági futás lesz Pitvaroson

A rendezvényen összegyűjtött adományt Balog Bálint gyógyulása érdekében Bálintka szüleinek ajánlják fel, aki egy ritka autoimmun betegséggel küzd. (Kiemelt fotó: pitvaros.hu.)

A futáson való részvétel jelentkezéshez kötött, jelentkezni a megujulokozossegek@gmail.com címen lehetséges. A versenyzők ajándékban és éremben részesülnek. Távok: 500 m, 1 km, 2 km, 5 km. A jótékonysági futás a pitvarosi Művelődési Ház előtti tértől indul 2021. október 29. 15:00 órakor.

A kunágotai Bálintka 4 hónapos és 2 hónapja szenved. Szeptemberben autoimmun hólyagos bőrbetegséget diagnosztizáltak nála. Ez egy nagyon ritka és nehezen kezelhető betegség. A család azért gyűjti az adományokat, hogy külföldi orvosok is meg tudják vizsgálni a picit.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »