Jótékonysági futás lesz Pitvaroson

A rendezvényen összegyűjtött adományt Balog Bálint gyógyulása érdekében Bálintka szüleinek ajánlják fel, aki egy ritka autoimmun betegséggel küzd. (Kiemelt fotó: pitvaros.hu.)

A futáson való részvétel jelentkezéshez kötött, jelentkezni a megujulokozossegek@gmail.com címen lehetséges. A versenyzők ajándékban és éremben részesülnek. Távok: 500 m, 1 km, 2 km, 5 km. A jótékonysági futás a pitvarosi Művelődési Ház előtti tértől indul 2021. október 29. 15:00 órakor.

A kunágotai Bálintka 4 hónapos és 2 hónapja szenved. Szeptemberben autoimmun hólyagos bőrbetegséget diagnosztizáltak nála. Ez egy nagyon ritka és nehezen kezelhető betegség. A család azért gyűjti az adományokat, hogy külföldi orvosok is meg tudják vizsgálni a picit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »