Jubiláló véradókat is köszöntöttek Makón

Sikeres véradásunk volt a héten, Makón, hiszen a reméltnél is több véradóhőst fogadhattunk – számolt be róla a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei szervezetének Véradással foglalkozó oldala.

Ezúttal 31-en nyújtották segítő karjukat, ketten közülük – Netedu Madalaina Bianka és Bakos Gábor – első véradók voltak. Jubilálókat is köszönthettek: Kiss Sándor negyvenedik, Bedéné Langó Edina huszadik, Erdei Norbert tizedik alkalommal adta vérét másokért.

A makói véradó állomás minden hétfőn 8-13 óra között várja az önkénteseket, illetve november 27-én (hétfő) 13-16 óra között, november 21-én (kedd) 8-12 óra között. Novemberben Szeged és a térség kitelepült véradásain, valamint Makón minden véradót megajándékoznak egy Hagymatikum fürdőbelépővel.

(Fotó: Véradás – Csongrád-Csanád)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink