? Juhnyáj vonult egy romániai autópályán

A Konstanca megyei rendőröknek a Cernavoda-i Duna-hídon kellett úgy irányítaniuk a forgalmat, hogy egy juhnyájat kerülgetve se duguljon be teljesen a forgalom a zsúfolt Bukarest-Konstanca autópályán – írja a Transtelex.

Három pásztor úgy döntött, hogy a több mint másfél kilométeres hídon áthajtják a rájuk bízott állatokat. A rendőrök hosszasan terelgették a nyájat, igyekezve úgy megoldani a helyzetet, hogy legalább egy sávon tudjon haladni az autós forgalom. A juhászok akcióját pedig – amint az Antena3 híréből kiderül – összesen 10 ezer lejes (több mint 800 ezer forint) bírsággal „jutalmazták”, tehát fejenként közel 277 ezer forintnak megfelelő bírságot kell kipengetniük a pásztoroknak az illegális átkelés fejében.

A rendőrségi közlemény szerint sikerült úgy kezelniük a szituációt, hogy közben egyetlen reklamáció sem futott be a 122-es sürgősségi hívószámra.

A juhok vonulását egy sofőr rögzítette:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Zajlik a makói szakrendelő felújítása

Uniós támogatással, csaknem 300 millió forintból korszerűsítik a járóbeteg-szakellátást a makói és a hódmezővásárhelyi kórházban – tájékoztatta a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-t.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink