Karácsony előtt közel 200-an voltak a makói ételosztáson

185 vendégünk állt sorba karácsonyi ételosztásunkon a szerencsére nem túl hideg, viszont erősen szeles napon december 23-án már kora délelőtt – adta hírül a Makói Heti Betevő csapata.

A menü tipikusan karácsonyi volt, ahogy a legtöbb magyar családban: töltött káposzta tejföllel (aki kért) és friss kenyérrel. A vendégek ismét bőséges karácsonyi csomaggal indulhattak haza, amiben volt liszt, cukor, tej, tészta, kalács, csokoládé, szaloncukor, banán, narancs, mandarin, házisüti, péksütemény. Emellé még megkapták a Szent Borbála Szeretetszolgálat szórólapját is, akik a házi mindennapi teendőkben tudnak segíteni, amennyiben igény van rá.

A legkisebbek meglepetés ajándékot kaptak, továbbá 250 pár különböző méretű zoknit kapott mindenki. A meglepetések napja is volt ez a szombat, hisz egész fiatalok is jöttek, készítettek, sütöttek, sőt szétosztottak. Megjelent három kisiskolás is osztályfőnökükkel, hoztak egy nagy tálca díszített mézeskalácsot, amit ott helyben kiosztottak.

Az ételosztás és az ajándékozás összefogás eredménye, rengetegen tettek felajánlást a Heti Betevőnek, van, aki névvel, van, aki névtelenül.

(Fotó: Makói Heti Betevő)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink