Kárpótlás: Elindult a regisztráció az ingyenes fürdő-,vagy mozijegyre

Az ígérthez képest 10 nappal később, de elindult a mako.hu-n a regisztráció, így próbálják kárpótolni a makóiakat az elmaradt Hagymafesztivál miatt. Az ökormányzat korábban is adott ingyen fürdőbelépőt, azonban a korlátozások miatt alig volt nyitva tavaly. Az azóta már lejárt jegyekről január óta nem közöltek semmit.

Ingyenes mozijegyet, vagy fürdőbelépőt igényelhetnek a makóiak a város honlapján, szeptember 3-tól kezdődően – hangzott el az egy hónappal ezelőtti sajtótájékoztatón, ahol bejelentették: nem tudják lezárni a főteret, ezért elmaradt a sokak által várt Hagymafesztivál.

Szeptember 3. helyett végül ma, szeptember 13-án indult el a regisztráció az ingyenes jegyekért a város honlapján. A naptárból ki tudjuk választani a napot, amennyiben az zöld színű. A piros színnel jelölt napokon a napi kedvezmények száma kimerült, így másik kell választanunk. Lehetőség van a családtagokat is beregisztrálni és belépéskor minden személy lakcímkártyáját és igazolványát ellenőrzi a jegypénztáros.

A mozinál nem filmre, hanem napra lehet regisztrálni. A mozi weboldalán pedig nem kell már regisztrálnia a megtekinteni kívánt filmre.

A regisztrációról visszaigazoló emailt kapunk, melyet kinyomtatva magunkkal kell venni, vagy be kell mutatni okostelefonon a jegypénztárosnak.

A kedvezményes jegy 2021. december 15-ig használható fel.

A makói önkormányzat korábban is adott ingyen fürdőbelépőt. Igaz, a korlátozások miatt 2020-ban alig volt nyitva fürdő, ezért azt ígérték az ajándékbelépők érvényességét meghosszabítják. Erről azóta sem közöltek többet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »