Kásler szerint amíg nincs elég ember beoltva, addig maradnak a korlátozások

,,A járványügyi intézkedések egészen addig fennmaradnak, amíg a lakosság átotltottsága kellő mértékú nem lesz” – mondta a Facebookon közzétett videójában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. A kellő mérték elmondása szerint ,,körülbelül ötven százalék, vagy e fölött”.

A külső szemlélőnek fejetlennek tűnhet a magyar oltási rendszer. Kásler válasza erre az volt, hogy ,,mindenkit szeretne megnyugtatni”, mert szerinte a magyar oltási rendszer ,,ki van dolgozva” azon az alapon, hogy milyen tempóban érkezik Magyarországra a vakcina.

Orbán Viktor erről ügye azt mondta, hogy akár egy hétvége alatt is be tudnák oltani az egész országot. Kásler most úgy fogalmazott, hogy amint Magyarországra ér a vakcina, az egészségügy ,,rendkívül gyorsan és szervezetten” teszi hozzáférhetővé. 

(hvg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink