Keresik Maroslele legfinomabb süteményét

Az önkormányzat a XXX. Lelei Napok programsorozat keretein belül süteményversenyt hirdetett.

Regisztráció és nevezés a jelentkezési lap kitöltésével lehetséges 2022. augusztus 15-ig, a Maroslelei Könyvtárban. A nevezési díj 500 Ft/fő/sütemény.

A süteményeket 2022. szeptember 16. (péntek) 13-14 óra között lehet leadni az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézményben (Petőfi u. 4.)

A sütiket itt zsűrizik, azon a napon 14-15 óra között. A zsűri az illat, látvány, különlegesség és ízhatás szempontjai szerint bírálja el a finomságokat. Az eredményhirdetés szeptember 17-én lesz 18 órától a Szabadság téren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább »

A nap idézete

164 éve született Benedek Elek, magyar újságíró, író, országgyűlési képviselő, „a nagy mesemondó”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »