Kétszer is átadták a Szeged-Bordány kerékpárutat

Sikerült kétszer is átadni ugyanazt a kerékpárutat: Szeged zöld tanácsnoka, az ellenzék közös képviselőjelöltje, Mihálik Edvin és Mihállfy Béla, fideszes kihívója is felavatta – vette észre a Telex. (Fotó: Mihálik Edvin Facebook-oldala.)

A megyei 2-es választókörzet ellenzéki képviselőjelöltje, Mihálik Edvin az átadásokat követő napon ezt írta az eseményről a saját Facebook-oldalán :

„A város (Szeged) zöld tanácsnokaként büszke vagyok minden olyan fejlesztésre, ami a környezetbarát közlekedést támogatja. Végre elkészült a Szegedet Bordánnyal összekötő kerékpárút utolsó szakasza is, amit tegnap adhattam át. A fejlesztést 340 millió forint európai uniós támogatásból és 100 millió forint önkormányzati forrásból valósítottuk meg. A beruházás sikerét mutatja, hogy utánam fél órával a fideszes kihívóm is ünnepélyesen átadta az új utat.”

A fideszes kihívó, Mihállfy Béla így írt erről az örömteli eseményről a saját Facebook-oldalán:


„Elkészült a Szegedet Bordánnyal összekötő kerékpárút! Több évtizedes álma vált valóra a dorozsmaiaknak és bordányiaknak azzal, hogy elkészült a kerékpárút. Évek óta küzdöttem az út megvalósításáért, mivel több halálos baleset is történt az útszakaszon. Most, hogy elkészült a biciklisek egy rendezett, biztonságos útvonalon, az autóktól távol tudnak közlekedni. Ma délután Tanács Gáborral, Bordány polgármesterével és Nagy Attilával, Üllés polgármesterével közösen felavattuk az utat. Köszönjük, hogy ilyen sokan csatlakoztak hozzánk!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink