Kevesli a támogatást a makói órásmester

[ad 1]

Nem nagyon kapnak segítséget az önkormányzattól a kis-, a mikro- és az egyéni vállalkozók, nyilatkozta portálunknak Pintér Károly órásmester. Reméli, hogy ez változni fog. 

41465788

A kis- és a mikrovállalkozások nem tőkeerősek, nem kapnak olyan támogatást amitől fejlődni tudnának, az egyéni vállalkozók pedig máról holnapra élnek itt helyben, de országosan is – jelentette ki Pintér Károly, akit mindenki Carlo-nak ismer Makón. Nagy pozitívumnak tartja, hogy az üzleti célú ingatlanok bérleti díját 20%-al csökkentette az önkormányzat, de szívesen fogadná, ha a vállalkozással kapcsolatos helyi adókat is csökkentének, mint ahogy tették az orvosok esetében.

Az óraszalon tulajdonosa úgy érzi, ezekkel a döntésekkel valami elkezdődött, kérdés, hogy lesz-e folytatás. Szerinte hasonló lépésekkel itthon maradnának a szakemberek. – Mi történik majd, ha elmennek, kiöregszenek az asztalosok, bádogosok, villanyszerelők? – tette fel a kérdést, majd meg is válaszolta: majd jönnek a külföldiek.

Meglátása szerint majd a ciklus közepétől lehet értékelni az új városvezetést eddigi munkáját.

Idegenforgalom? Működik!

Carlo nem gondolta volna, hogy ez előző vezetés alatt létrehozott objektumok, – fürdő, lombkoronasétány, – megfelelő marketinggel meghozzák gyümölcsüket és viszik Makó jó hírnevét. – Gazdaságilag nem tudom, hogy megéri-e, de úgy néz ki, hogy működnek a létesítmények – tette hozzá.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Orbán titokzatos külföldi forrástól kérne 11 ezer milliárd forintnyi hitelt

,,A szükséges pénzügyi forrásokat az Európai Unió megígérte. Ha a brüsszeli bürokraták mégsem adják ide azt a pénzt, ami Magyarországnak jár, akkor más pénzügyi forrásokból szerezzük be a szükséges összeget. Az erről szóló tárgyalásokat az Európai Unióval és más nemzetközi partnereinkkel el is indítottuk” – Orbán Viktor ezekkel a mondatokkal zárta a parlamenti őszi ülésszak nyitó beszédének (talán) legfontosabb részét. 

Tovább »

A nap idézete

,,Munkásság az élet sója,
A romlástól mely megójja;
S csak az, aki nem hevert:
Várhat áldást és sikert.”

Tovább »

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink