Kezdődik: ,,a koronavírus-fertőzés ott erősödik, ahol a migrációs útvonalak fekszenek”

Orbán Viktor a szokásos pénteki alákérdezős Kossuth rádiós interjújában ezt egyértelművé tette.

Csak rajtunk múlik, hogy külföldről beengedjük-e a vírust. Észnél kell lenni…a magyar ember olyan, hogy ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert, börtönben érzi magát, de most válasszuk inkább a Balatont… A koronavírus-fertőzés ott erősödik, ahol hagyományosan a migrációs útvonalak fekszenek.

– fogalmazott a miniszterelnök. Bár az elég fura, hogy mióta hagyományos migrációs útvonal Horvátország, vagy Szlovénia.

Nekünk magyar gyerekek kellenek, nem migránsok!

– mondta Orbán arra a kérdésre, hogyan tud majd együttműködni az EU soros elnökségét átvevő Németországgal (arra utalt, hogy “jól, kivéve a migrációt“).

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »