Kiderült az előválasztás második fordulójának időpontja

Október 10-től október 16-áig, tehát hét napon át tart majd az előválasztás második fordulója – értesült a Telex több forrásból. A pártelnökök megállapodására volt szükség mivel, az Országos Előválasztási Bizottságban (OEVB) nem tudott döntésre jutni pénteken a hat ellenzéki párt delegáltja.

A második forduló eredetileg október 4. és 10. között lett volna, de arról már mintegy két hete lehetett hallani, hogy napokat vagy akár egy hetet is csúszhat a második kezdete, mert a tervezettnél több időt vesz igénybe a szavazólapok és az urnák eljuttatása a szavazókörökbe, és az informatikai rendszert is át kell még hangolni.

A második fordulóban három jelöltre lehet szavazni: Dobrev Klárára, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péterre. Persze lehet, hogy Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter addig megegyezik egymással. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink