Kiderült: egy csővel verte agyon a feleségét a szegedi panzióban

Mint arról beszámoltunk, pénteken megölte feleségét egy férfi egy szegedi panzióban. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta.

Az ügyészség tájékoztatása alapján a megalapozott gyanú szerint a gyanúsított és a sértett között 2021. április 23-án délután egy óra körül szóváltás alakult ki, melynek során a férfi több alkalommal fejen és nyakon ütötte a sértettet egy 80 cm hosszúságú csővel. A bántalmazások következtében a nő hanyatt esett és a helyszínen életét vesztette.

Az emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink