Kiderült, hogy a vásárhelyi Egyed családról is hazudott a Fidesz-barát sajtó

A Promenád helyreigazítást tette közzé a nagysikerű ,,rejtőzködő vásárhelyi milliomosok” cikksorozatához kapcsolódóan.

A következőket írták:

A 2019. január 20. napján megjelent „Rejtőzködő vásárhelyi milliomosok – az Egyed család” címmel megjelent írásunkban valótlanul állítottuk, hogy az Egyed család gazdálkodása százmilliós eredményekkel rendelkezik; Egyed Béla 2017-től részt vett az uniós fejlesztési források elosztásában a szocialista Hernádi Gyula vezette vásárhelyi vidék jövőért helyi vidékfejlesztési közösség tagjaként döntött a Leader-programban Hódmezővásárhely és térségének fejlesztésére pántlikázott, mintegy 1,2 milliárd forintnyi EU-támogatás sorsáról; Egyed Béla pályázatokat írt ki, bírált el és pénzeket osztogatott. Cikkünkben azt a valós tényt, miszerint a Bütyökcsárda Kft. társtulajdonosai Egyed Béla Csaba, valamint Oswald Tamás és Szabó István az állami földprivatizáció során a Csongrád Megyében elárverezett állami földterületek nyertes árverezőinek rangsorában harmadik helyre kerültek 263 hektárral, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy nevezett személyek a földprivatizáció során ilyen nagyságú földterület tulajdonjogát szerezték meg. Ezzel szemben a valóság az, hogy Egyed Béla Csaba az árverések nyerteseként földtulajdont nem szerzett, mivel az elárverezett földekre kötött adásvételi szerződés alapján az arra jogosult személy gyakorolta az elővásárlási jogát.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Nekem mindig fontos volt, hogy átéljem: aki közelebbi kapcsolatba kerül velem, éreztesse, örül, mikor újra találkozunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Szombattól visszajön a maszk

Szombattól ismét kötelező lesz a maszk viselése zárt térben. Az 500 főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön.

Tovább olvasom »