Kiderült: valótlanul állították, hogy a Jobbik képviselői Soros Györgyre koccintottak

Lokál az év helyreigazítását hozta, néhány idézet belőle:

  • ,,valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselői a párt 2018. szeptemberi frakcióülésén Soros Györgyre koccintottak”
  • “valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióülésén Soros Györgyöt éltették és Orbán Viktort szidták a párt politikusai, valamint hogy a frakcióülésre a Ripost stábját a Jobbik képviselői hívták meg, és azt is, hogy a Ripost stábja bejutott a frakcióülésre”
  • “valótlanul híreszteltük, hogy a frakcióülés során a Jobbik politikusai arra emelték poharukat, hogy a „ravasz Soros majd jól kicsinálja a Fideszt”, illetve abban reménykedtek, hogy majd „Soros betesz a kormánynak”, és azt mondták, hogy „ez a Sargentini-jelentés jól oda b…, ügyesek voltak Soros emberei, akik ezt összehozták”
  • “valótlanul híreszteltük, hogy a frakcióülésen bárki megjegyezte, hogy „a Vona úgy otthagyta a szerencsétlen pártot, mint eb a szaharát, és jó lenne, ha csinálna végre valamit, ahelyett, hogy kis gatyában porszívózgat valami videóban, és hülyét csinál magából”.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Már tízezren regisztráltak ellenzéki szavazatszámlálónak jövőre

Már tízezren regisztráltak szavazatszámlálónak a Tiszta Választásokért Alapítvány 20k22 programjában. További tízezer önkéntesre még szükség van ahhoz, hogy a 2022-es parlamenti választásokon az ország 3200 településének minden szavazókörében legyen két, nem kormánypárti delegált – közölte az alapítvány néhány napja.

Tovább olvasom »