Kilencvenhatra ugrott a Csongrád megyei ismert fertőzöttek száma

Ennél több csak a budapesti régiókban (1347+368), Fejér (269) és Zala (98) megyékben van. A szeged.hu információi szerint 31 lakó és egy dolgozó betegedett meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma fenntartásában működő Csongrád Megyei Napsugár Otthon Szegedi Vakok Otthonában.

Szerda reggelre 2727 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 9 krónikus beteg. Ezzel 300 főre emelkedett az elhunytak száma, 536-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 983 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 50-en vannak lélegeztetőgépen – írja a koronavirus.gov.hu.

A Szegedi Vakok Otthonában szombaton jelent meg a vírus és nagyon gyorsan terjed. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltségének tájékoztatása szerint április 28-án az intézményben 31 bentlakó és egy dolgozó PCR-tesztje lett pozitív. A dolgozó otthoni karanténban van, a többi beteget kórházban ápolják. Jelenleg mindannyian tünetmentesek – értesült a szeged.hu.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink