Kilépett a Jobbikból párt szegvári roma képviselője

Varga Ferenc szerint a jelenlegi helyzetben minden ellenzéki pártnak a valódi, Fideszen túli alternatíva megteremtéséért kellene dolgoznia, a Jobbikban ugyanakkor ennek a feladatnak az elvégzése a mai napig várat magára.

Varga Ferenc azt írta, a tavaly áprilisi választások után munkáját a körülményekhez képest igyekezett mind a Parlament falain belül, mind azon kívül is a lehető legjobb tudása szerint végezni. Hosszú hónapok őrlődése után azonban mostanra rá kellett jönnie, hogy a Jobbik frakciójában ezt a munkát nem tudja hatékonyan tovább folytatni.

Arról is írt: ,,nem engedhetem meg magamnak tovább, hogyvelük együtt várjak a csodára, hiszen a választóktól kapott mandátumommal élnem kell! Ezért mától független képviselőként folytatom, munkámban az emberek érdekeit figyelembe véve, egy valós alternatíva megteremtésért dolgozva.”

A Jobbik frakciójának köszöni az elmúlt hét hónapot, kívánja, hogy ők is minél hamarabb lépjenek rá erre az útra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »