Kiszombori lakos: a ,,hármak” gyalázást, személyeskedést kapnak előremutató munkájukért

A Hárman a változásért csoport tagjai, Endrész Erzsébet, Bajnóczi János és Balázs Tibor közzétettek egy levelet, melyet részükre írtak. Ebben egy kiszombori választópolgár azt nehezményezi, hogy aktív munkájukért folyamatos támadást kapnak és aki kiáll mellettük, az sem számíthat másra. Szerinte nem az eltérő vélemény a baj, hanem annak közlésének stílusa.

Az ismeretlen levélíró tájékoztat, hogy a három képviselő mit tett eddig:

  • a választási kampány során felmerült javaslatokat előkészítik,
  • megkérdezik a választókat a döntések előtt,
  • folyamatosan gyűjtik a javaslatokat,
  • a lakosság tájékoztatása érdekében előadásokat szerveznek akár saját költségen is,
  • a lakosság tájékoztatása érdekében előadásokat szerveznek.

Mit kapnak ezért az aktív előremutató munkáért? Folyamatos támadást, gyalázást, személyeskedést! Sőt, aki ki mer állni mellettük, és még segíti is a munkájukat, nem számíthat másra, csak a támadásra! Ki is a bomlasztó? Ki nem tartja nyugalomban a faluközösséget?

– fogalmazott a kiszombori lakos. Szerinte ,,jó lenne, ha a választási eredménnyel elégedetlenek nem azzal lennének elfoglalva, hogy folyamatosan ócsárolják a kezdeményezéseiket, munkájukat. Az eltérő vélemény nem baj, de a más vélemény közlésének stílusa nagy baj. Észre kellene venni, hogy ez kontraproduktív.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Covidban elhunyt egy háromgyermekes mórahalmi mentős

Mindössze 47 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben november 17-én Hatvani Balázs mórahalmi mentős, aki a járvány alatt mindvégig a frontvonalban küzdött. Feleségét és három gyermekét hagyta hátra, akik kilátástalan helyzetbe kerültek azzal, hogy elveszítették az édesapát. 

Tovább olvasom »