Kommunikációs válságstáb ül össze a Fideszben a lufijuk kipukkanása után

Miután kiderült, Karácsony Gergely nem lép ringbe az ellenzéki előválasztás második fordulójában, Habony Árpád, Rogán Antal, Kocsis Máté, Gyürk András és Dömötör Csaba összeül, hogy megbeszélje a továbbiakat – állítja fideszes forrásokra hivatkozva a Népszava.

Mint arról mi is beszámoltunk, a pénteki nap folyamán a Fidesz és holdudvara prominenseit többször is szembesítették azokkal a korábbi nyilatkozataikkal, mely szerint biztos forrásból tudják, hogy az ellenzéki előválasztás színjáték, annak Gyurcsány Ferenc DK-elnök által írt forgatókönyve szerint pedig az ellenzék miniszterelnök-jelöltje pedig Karácsony Gergely lesz. Ő viszont tegnap jelentette be visszalépését.

Az új helyzet miatt a Fidesznek is új kommunikációs vonalat kell vinnie. A Népszavának fideszes források azt mondták, továbbra is a gyurcsányozás lesz a kormánypárt kommunikációs vonala. Egy másik forrásuk pedigkaraktergyilkos kampányról beszélt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink