Koncz Zsuzsa: nem újdonság a rendőrautó a ház előtt

„Említetted az előbb a rémhírterjesztésért lefogott vidéki férfi esetét… Volt már ilyen. (…) a rendőrautó a ház előtt sem újdonság, ezeket láttuk már, és ezek mind pontosan ugyanolyanok, amilyeneket annak idején távolról figyeltünk, és némelyikükről megjegyzések is születtek dalokban” – fogalmazott Koncz Zsuzsa popdalénekes a Hírklikknek adott interjúban.

Az előadó arról mesélt, hány koncertjét kellett lemondania a járványhelyzet miatt, majd arra terelődött a szó, a járványhelyzeten túl számára túl sok minden ismerős manapság a Kádár-korszakból, például az a jelenség, hogy valakinek a háza előtt rendőrautó áll meg a nézetei miatt.

Az elmúlt héten – a rendszerváltás után szinte teljesen példátlan módon – a magyar rendőrség két esetben is eljárt rémhírterjesztés miatt magánszemélyek ellen, amiért véleményüket fogalmazták meg a Facebookon.

(Hírklikk)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »