Könnyen életveszélybe kerülhetnek a magyar határ őrzői

Korábban jómagam is részt vettem a haza védelmében, hisz honvéd voltam. Aggódva figyelem a szerb-magyar határ eseményeit, ahol akár fegyveres erővel is történhetnek behatolások a határsértők részéről – hívja fel a figyelmet Leitner Szilárd, leszerelt katona.

A makói fiatalember szerint a magyar határt őrzők könnyen életveszélyes helyzetbe kerülhetnek. A legfőbb probléma szerint az, hogy nem kapják meg a kellő segítséget ahhoz, hogy megvédhessék magukat és a határt. Nagyobb létszámra, jobb fizetésre és a saját-, illetve a határ védelme érdekében jobb felszerelésre és több jogra van szükségük, hogy felvegyék a harcot az olykor talpig felfegyverzett migránsok ellen – fogalmazott.

Makó is egy határ közeli kisváros, sokan éppen a határon dolgoznak. Aggódom a testi épségük miatt és persze amiatt is, hogy mi történne, ha fegyveres bűnözők átjutnának a határon és beszivárognának a településekre

– fogalmazott oldalunknak Leitner Szilárd.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink