Kormányhatározatban kap pénzt Hódmezővásárhely a laktanya fejlesztésére

Egyeseknek jó lenne eldönteni, hogy akkor a városban nem épül és nem történik semmi, a Modern Városok Program leállt, vagy éppen ellenkezőleg. Ugyanis a kormány szerdán döntött arról, hogy a Zrínyi Miklós laktanyában új épületeket húznak fel.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint ,,az államhatár őrzésében való közreműködés” miatt további fejlesztések szükségesek, így ,,meglévő épületek felújításával és új épületek építésével, illetve szükség szerinti mértékig épületek bontásával egy új kápolna, egy gépjárműmosó, továbbá egy gépjárműjavító műhely jöjjön létre.”

A Vásárhelyi Hírek arra emlékeztet cikkében: a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként betervezett építkezéseknek és felújításoknak köszönhetően korszerű beléptetési rendszerrel, raktárbázissal, sportcsarnokkal, lakóépülettel és egy új egészségügyi központtal is bővült a hódmezővásárhelyi laktanya. Erre a kormány 2017-ben 1 milliárd 410 millió forintot, 2018-ban pedig 1 milliárd 250 millió forintot biztosított.

A szerdán közölt fejlesztésekre 300 millió forintot hagytak jóvá a Modern Városok Programból.

(Fotó: honvedelem.hu/2019)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink