Korszerűsítették a közvilágítást Makón

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. három hónap alatt összesen 459 új korszerű, energiahatékony LED-es technológiával készült közvilágítási világítótestet telepített, ezzel korszerűsítette és bővítette Makó közvilágítási hálózatát. Azokon a területeken, ahol a világítótesteket cserélte a társasága közvilágításra felhasznált energia mennyisége csökkent, miközben a közterületek megvilágítása jelentősen javult – tájékoztatta szerkesztőségünket az MVM.

Közleményükben azt írják: a munka első ütemében az MVM Lumen Kft. korszerűsített 342 db közvilágítási világítótestet, illetve a város közvilágítása további 79 db világítótesttel bővült. A június 9-én befejezett második ütemben mintegy 25 db közvilágítási világítótest korszerűsítését és 13 db új világítótest telepítését végezték el a makói közvilágítási hálózaton. Így összesen 367 helyszínen történt korszerűsítés és 92 helyszínen bővült a közvilágítással ellátott területek száma a város különböző részein. A modern közvilágítási fejlesztésben és bővítésben a társaság korszerű, energiahatékony LED-es technológiával készült világítótesteket helyezett ki az érintett területeken.

A korszerűsítés elsődleges célja a közterületi világítás minőségének és üzemeltetési színvonalának növelése volt.

Az MVM Lumen Kft. további települések közvilágítását tervezi fejleszteni a jövőben az ország teljes területén – közölték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink