Korszerűsítették a közvilágítást Makón

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. három hónap alatt összesen 459 új korszerű, energiahatékony LED-es technológiával készült közvilágítási világítótestet telepített, ezzel korszerűsítette és bővítette Makó közvilágítási hálózatát. Azokon a területeken, ahol a világítótesteket cserélte a társasága közvilágításra felhasznált energia mennyisége csökkent, miközben a közterületek megvilágítása jelentősen javult – tájékoztatta szerkesztőségünket az MVM.

Közleményükben azt írják: a munka első ütemében az MVM Lumen Kft. korszerűsített 342 db közvilágítási világítótestet, illetve a város közvilágítása további 79 db világítótesttel bővült. A június 9-én befejezett második ütemben mintegy 25 db közvilágítási világítótest korszerűsítését és 13 db új világítótest telepítését végezték el a makói közvilágítási hálózaton. Így összesen 367 helyszínen történt korszerűsítés és 92 helyszínen bővült a közvilágítással ellátott területek száma a város különböző részein. A modern közvilágítási fejlesztésben és bővítésben a társaság korszerű, energiahatékony LED-es technológiával készült világítótesteket helyezett ki az érintett területeken.

A korszerűsítés elsődleges célja a közterületi világítás minőségének és üzemeltetési színvonalának növelése volt.

Az MVM Lumen Kft. további települések közvilágítását tervezi fejleszteni a jövőben az ország teljes területén – közölték.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink