Köszönetét fejezi ki a Jobbik a határt védő rendőröknek

A hazai migránshelyzet komoly kihívás elé állított mindenkit, akinek munkaköréből kifolyólag muszáj aktív részt vállalnia a rend biztosításában. A rendőrök hónapok óta kergetőznek az illegális bevándorlókkal a déli határ mentén.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője és Sas Zoltán, a Jobbik Nemzetbiztonsági és Rendvédelmi Kabinetének elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján közölték: méltatlan körülmények között kell dolgozniuk az egyenruhásoknak, hiszen a jogszabályi környezet sem alkalmas a korrekt munkavégzéshez, ráadásul feladataik ellátása közben a nemzetközi közvélemény kritikus terhe is sújtja őket.

A rend pártjaként a továbbiakban is minden segítséget meg fogunk adni ahhoz, hogy rendőreink érdemben, eredményesebben és hatékonyabban tudjanak dolgozni – fogalmazott Sas Zoltán. A nemzeti párt rendvédelmi kabinetének elnöke továbbá köszönetét fejezte ki minden tisztességesen dolgozó magyar rendőrnek azért, hogy Magyarországot megvédi, majd hozzátette: biztosítják őket, hogy “roppant nehéz küzdelmükben számíthatnak a Jobbik támogatására”.

Mirkóczki Ádám szóvivő ezt követően arról beszélt, hogy a Jobbik ahogy korábban, úgy továbbra is elutasít mindennemű kvótarendszerre való törekvést, mert ezek sem arányosak, sem igazságosak, sem véglegesek nem lennének. A képviselő közölte: felszólítják a kormányt és a külügyminisztériumot, hogy a kvótarendszert minden nemzetközi fórumon ítélje el, és “egy percig se gondolkozzon el azon, hogy Magyarországnak ez megfelelhet-e”.

Ellenben – tette hozzá – minden fórumon követelni kell az EU, az Egyesült Államok és a közel-keleti államok vezetőitől, hogy elsősorban a közel-keleti államok vegyék ki részüket a migránsok befogadásából. A Jobbik azoktól az országoktól várja ezt, ahol nincs háború. Ilyen például Omán, az Egyesült Arab Emirátusok, Katar, Szaúd-Arábia, Kuvait vagy Irán.

Mirkóczki Ádám ezt azzal indokolta, hogy ezekben az országokban lényegében azonos vallással és szociokulturális háttérrel rendelkeznek, mint a Szíriából vagy Irakból érkező tömegek.

(alfahír.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink