Kovács Sándor átalakítaná a Petőfi parkot

A terület a 100 évvel ezelőtti egykori Horthy-park hangulatát idézné vissza, így például körbe lenne kerítve és 2-3 íves kapu szolgálná a be- és kijutást – mondta el a Rádió 7-nek Kovács Sándor, makói fideszes önkormányzati képviselő.

Kovács szerint ezekre azért is szükség lenne, mert többször rongálták már meg a padokat, játékokat, a tavat – nyitvatartással megszűnnének ezek a problémát. Beszélt arról is, a József Attila utcán parkolókat alakítanának ki, a bejáratokat pedig bekameráznák.

A Petőfi parkban 2005-ben tartott nagyobb fejlesztés, amit egy évvel később adtak át. Akkor a járófelületetek új térkő- és aszfaltburkolatot kaptak, kicserélték a lámpatesteket, kőpadokat, fémbútorokat helyeztek ki, új játszóelemeket telepítettek, újrafüvesítettek, elbontották a parkszínpadot, a betonmedence helyén tavat alakítottak ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink