Kövér közel 10 millió forintra büntette a ,,ficsúrozásért” Jakabot

,,Megjött Kövér elvtárs levele. Most már tudjuk, mennyit ér az a szó, hogy ficsúr, ha fideszesre mondják. Tessék megkapaszkodni. Közel 10 milliót” – írja Facebook-oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

9,6 millió forint büntetést kaptam érte. Egy szóért. Nem azt mondtam, hogy csicskák, nem azt, hogy moslékok, nem azt, hogy büdös bunkók, nem azt, hogy hazaárulók. Ezeket ők mondták. Ingyen. A ficsúr szót én mondtam. És igazat mondtam – teszi hozzá a miniszterelnök-jelölt, aki ezzel rekorder lett: őt büntették a legmagasabb bírsággal a magyar országgyűlés történetében.

Mint arról beszámoltunk, Jakab a kormánypárti politikusokat ficsúroknak nevezte , majd miután Kövér figyelmeztette, hogy el fogja venni tőle a szót, Jakab megjegyezte Kövér felé, hogy ,,Önről is lehet ez a véleményem.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink