Kupakgyűjtőt kapott Ferencszállás

Nagy Mihály igazgató szerdán adta át településünk számára a makói Váll-Ker Kft. ajándékát – számolt be róla Jani János, a község polgármestere.

Az átadáson részt vettek az óvodások is, akik elsőként avatták fel a kupakgyűjtő edényt.

,,A kóranyagból készült egyedi felajánlás igazi mestermunka, mindkét oldalát egy vízen úszó csónak díszíti, utalva ezzel Kukutyin történelmére. Kérjük lakosainkat, hogy a műanyag kupakokat ne dobják ki, gyűjtsék azokat, majd helyezzék el a piacterünkön kiállított gyűjtőbe” – fogalmazott Jani János.

Az összegyűlt kupakokat jótékonysági célra ajánlják fel: a befolyt összeggel hátrányos helyzetben élő, vagy beteg gyermekeket kívánnak támogatni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Billiárd versenynek adott otthont Ambrózfalva

Nagyjából öt éve állt be ez a rendszer, azóta két nagyméretű asztalon játszanak magyar billiárdot. Gyakorlatilag napi szinten van játék, de évente 4-5 alkalommal versenyt is rendeznek, általában 16 fővel – tudta meg a Makói Csípős Valki Alextől.

Tovább olvasom »