Kupakgyűjtőt kapott Ferencszállás

Nagy Mihály igazgató szerdán adta át településünk számára a makói Váll-Ker Kft. ajándékát – számolt be róla Jani János, a község polgármestere.

Az átadáson részt vettek az óvodások is, akik elsőként avatták fel a kupakgyűjtő edényt.

,,A kóranyagból készült egyedi felajánlás igazi mestermunka, mindkét oldalát egy vízen úszó csónak díszíti, utalva ezzel Kukutyin történelmére. Kérjük lakosainkat, hogy a műanyag kupakokat ne dobják ki, gyűjtsék azokat, majd helyezzék el a piacterünkön kiállított gyűjtőbe” – fogalmazott Jani János.

Az összegyűlt kupakokat jótékonysági célra ajánlják fel: a befolyt összeggel hátrányos helyzetben élő, vagy beteg gyermekeket kívánnak támogatni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink