Április 3. után országunk elindulhat felfelé

Az április 3-i választás talán az utolsó esély arra, hogy a Fidesz eltakarításával országunk elinduljon felfelé, magunk mögött hagyva a kudarcokat és a vesztes szerepét – írta oldalán Olasz Lajos.

A Jobbik makói elnöke felhívta rá a figyelmet, hazánk jelenleg a második legszegényebb nemzet az EU-ban. ,,Ez szégyen arra a kormányra nézve ami 12 éve kétharmados többséggel kormányoz. Vagyis inkább uralkodik. A lopás, korrupció, bűnözés határozza meg a Fidesz politikáját.” – jelentette ki.

Olasz úgy véli, eljött az idő hogy ezen változtassunk. Most nagyobb az esély mint az elmúlt 12 évben bármikor volt, hisz a változást akaró ellenzéki pártok összefogtak. Félre tudták tenni a nézetkülönbségeket a közös cél érdekében.

,,Most nem számít ki melyik párthoz húz, jobb- vagy baloldali e. A lényeg hogy elmenjen és szavazzon az ellenzéki összefogásra. Mert csak együtt sikerülhet”

– közölte.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink