Április 3. után országunk elindulhat felfelé

Az április 3-i választás talán az utolsó esély arra, hogy a Fidesz eltakarításával országunk elinduljon felfelé, magunk mögött hagyva a kudarcokat és a vesztes szerepét – írta oldalán Olasz Lajos.

A Jobbik makói elnöke felhívta rá a figyelmet, hazánk jelenleg a második legszegényebb nemzet az EU-ban. ,,Ez szégyen arra a kormányra nézve ami 12 éve kétharmados többséggel kormányoz. Vagyis inkább uralkodik. A lopás, korrupció, bűnözés határozza meg a Fidesz politikáját.” – jelentette ki.

Olasz úgy véli, eljött az idő hogy ezen változtassunk. Most nagyobb az esély mint az elmúlt 12 évben bármikor volt, hisz a változást akaró ellenzéki pártok összefogtak. Félre tudták tenni a nézetkülönbségeket a közös cél érdekében.

,,Most nem számít ki melyik párthoz húz, jobb- vagy baloldali e. A lényeg hogy elmenjen és szavazzon az ellenzéki összefogásra. Mert csak együtt sikerülhet”

– közölte.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »