Lázár János 2026-tól nem lesz Makó országgyűlési képviselője

2026-ban nem indulok újabb, egyéni parlamenti mandátumért a választókerületben – jelentette be Lázár János vasárnap este a Facebook-oldalán.

Azt írta, büszke az elmúlt évek közös eredményeire, az ígéretek teljesítésére, a többször megerősített felhatalmazásra, de életének ezt a korszakát most lezárja. „Ezt a ciklust követően egyéni választókerületi képviselő már nem leszek, de politikus maradok: a szűkebb és a tágabb pátriám, a magyar vidék és az Alföld, a politikai közösségem és a pártom továbbra is számíthat a munkámra” – jelentette ki.

Hozzátette, hogy szerinte Hódmezővásárhelyen „gyökeres változásra van szükség”. Így szerint 2024-ben új polgármesterre, 2026-ban pedig új országgyűlési képviselőre van szükség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink