Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Aki anyagilag támogatja a Makói Csípőst, az

  • fontosnak tartja, hogy legyen a hatalomtól független sajtó Makón, ne pedig a városházáról és a Fidesz-irodából mondják tollba a cikkeket,
  • azt gondolja, hogy szükség van a kritikus hangnemre az egészségügyről, oktatásról, környezetvédelemről,
  • segít építeni egy olyan híroldalt, amit az emberek közös akarata tart fönn,
  • hozzájárul ahhoz, hogy oldalunk mindenki számára ingyenesen hozzáférhető maradjon.

Elsőként azt tűztük ki magunk elé, hogy közösségi finanszírozással legalább 25 Olvasónk támogatását elnyerjük, akik legalább havi ezer forinttal tudják segíteni munkánkat. Ezen az összegen kívül oldalunkat még havonta kétezer, ötezer, vagy tízezer forinttal támogathatják bankkártyás fizetéssel.

Így tudják támogatni a Makói Csípőst

Kattintsanak ide, majd a megjelenő oldalon a kívánt összegre. Ha még nem rendelkeznek Donably regisztrációval, akkor egy egyszerűsített regisztráció elvégzése után, az utasításokat követve lehet fizetni. Az egész folyamat maximum 1-2 percet vesz igénybe.

Az érkezett támogatások összege a mi számlánkra érkezik, így ezeket csak mi látjuk.

Patreon-oldalunk is él, de a Donably esetében sokkal alacsonyabb a levonás, így ugyanakkora támogatási összegből több jut el a Makói Csípőshöz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink