Legendás Mercik találkoztak Szegeden

Nagy érdeklődés mellett zajlott az I. Mercedes-Benz klasszikus autók kiállítása hétvégén Szegeden. Magyarországon először volt látható együtt, egy helyen a legendás autómárka, a Mercedes mintegy 140 különböző, ma már klasszikusnak számító példánya, az elmúlt 60 év gyártmányaiból válogatva. Az autócsodák szépségversenyén pedig kiderült, melyek lettek a legszebb Mercik a különböző kategóriákban.

A vártnál is nagyobb számú látogatót és a szombati napon telt házat is vonzott az első Pappas Auto Classic Car Show & Expo, mely ritka Mercedes csodákat vonultatott fel Szegeden. A két nap alatt számos szakmai előadás és interaktív program várta a látogatókat, a legnagyobb szakmai vita az OT vizsgáztatás és hazai rendszere között alakult ki az előadók és a kiállítók között. A kiállított autók egy szépségversenyen is átestek. Íme a különböző kategóriák győztesei, ami a közönség szavazatai alapján kialakult: 

Szedán kategóriában a Mercedes-Benz W201 EVO II nyerte a versenyt:

A legszebb kabrió a Mercedes W143, egy 1938-as évjáratú autó lett:

Legszebb Kupé pedig a 350 darabszámos Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »