Leitner Szilárd: Makó ismét olyan hely lehet, ahol a becsület és tisztesség az első helyen áll

Makó városában a becsület és tisztesség minden lakos számára alapvető értékek, legyen szó munkás emberekről, feltörekvő diákokról vagy élettapasztalatukkal a közösséget irányító idősekről. Ezek az értékek határozzák meg mindennapjaikat és vezérlik döntéseiket. Ahogy közeledik a vasárnap, egyre egyértelműbbé válik, hogy Makó polgárai változásra vágynak és a Lokálpatriótákra fognak szavazni – fogalmazott Leiter Szilárd.

A Lokálpatrióták képviselőjelöltje a közösségi oldalán közzétett nyilatkozatában fogalmazta meg a közösség számára fontos üzenetét:

„Makó városának lakói mindig is híresek voltak tisztességes munkájukról, okos feltörekvő diákjaikról és bölcs idős lakóikról. Mindannyian hiszünk abban, hogy a Lokálpatrióták a becsület útját követik, és ez tükröződik döntéseikben is.”

Az elmúlt tíz év során sokan érezték úgy, hogy a város vezetése nem mindig tükrözte ezeket az alapvető értékeket. A polgárok körében egyre nagyobb lett az igény arra, hogy Makó ismét a becsület és tisztesség útjára lépjen. Leitner Szilárd hangsúlyozta, hogy a keményen dolgozó munkás emberek, a jövő reménységeiként számon tartott diákok és a közösség iránytűjeként szolgáló idősek mind hisznek abban, hogy a Lokálpatrióták leginkább képviselik a város értékeit és érdekeit.

„Ezért nem kérdés, hogy vasárnap, amikor eljön a szavazás napja, Makó városának lakói egyként állnak ki azok mellett, akik valóban megérdemlik a bizalmat”

– mondta Leitner. Hozzátette, hogy a Lokálpatrióták célja a szabadság és becsület győzelme, amelyhez szükség van a bátor és gondolkodó polgárok támogatására.

A városban már érezhető az összefogás és az elhatározás, hogy egy új jövőt építsenek, amelyben a becsület és tisztesség központi szerepet játszik. Sokan úgy érzik, itt az idő a változásra, és a Lokálpatrióták vezetésével a közösség erősödhet és fejlődhet.

Vasárnap minden szavazó egyéni döntésén keresztül járul hozzá ahhoz, hogy Makó ismét olyan hely legyen, ahol a becsület és tisztesség az első helyen áll. A város lakói készen állnak arra, hogy közös erővel támogassák azokat, akik a leginkább méltóak bizalmukra, és a változást képviselik – fogalmazott a Lokálpatrióták képviselőjelöltje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink