📺 Leitner Szilárd: van Makón alternatíva a Fidesszel szemben, a Lokálpatrióták

A Fidesz háborús szórólapokat küldözget a lakosságnak. Mi, a Lokálpatrióták Makón a programunkat bemutató anyagot juttatunk el a postaládákba – hangzott el Leitner Szilárd videójában.

A Fidesz küldött egy anyagot, amire rá van írva, hogy ,,háború” és olyan emberek képe van ott, akiknek semmi közük hozzá, pl. Magyar Péternek sincs biztosan. Terv nincs arról, hogyan képviselnék az országot az EP-van, csak hamis vádak, kiragadott mondatok olvashatóak – hívja fel a figyelmet a Lokálpatrióták képviselőjelöltje.

Leitner Szilárd szerint az inflációt, a gazdaság tönkretételét, a fiatalok kivándorlását a Fidesz gazdaságpolitikája okozza, a szórólapjuknak pedig a kukában a helye – majd látványos mozdulattal kettészakította a szórólapot.

Szerinte amíg a Fidesznek nincs programja, addig van alternatíva, mind az EP-, a vármegyei és az önkormányzati választáson is. Makón a Lokálpatrióták azok, akik olyan anyagot juttatnak el a lakossághoz, amelyen az olvasható, hogy mit szeretnének csinálni – jelentette ki Leitner Szilárd képviselőjelölt.

@leitner.szilrd Az igazság útján járva göröngyös az út. Be higgyünk a kormánypárt hazug propaganda anyagának. Informálódjunk és hozzunk logikus döntést. #magyarorszag #Makó #foryou #magyarpeter #tisza #politika #béke #demokratie ♬ son original – sany_6363

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink