Lejer Zoltán a Jobbik új pártigazgatója

A Jobbik elnöksége szerdai ülésén Lejer Zoltánt, a párt Bács-Kiskun megyei regionális igazgatóját választotta meg pártigazgatónak.

Lejer Zoltánt az elnökség tíz jelölt közül találta a legalkalmasabbnak erre a feladatra – közölték. Az új pártigazgató Szabó Gábort váltja, aki korábban 16 éven át töltötte be ezt a tisztséget.

Szabó a január 25-i tisztújítás után felálló új elnökséget arra kérte, hogy ne őt válasszák pártigazgatóvá, ezért a testület végül pályázatot írt ki és ennek eredményeképp döntöttek Lejer Zoltán mellett.

A Jobbik Országos Elnöksége az új pártigazgató megválasztása mellett két helyettest is kinevezett. Lejer Zoltán javaslatát elfogadva, az elnökség két helyettesét is megválasztotta Tokody Marcell és Faragó Tamás személyében.

(alfahir.hu, fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Nekem mindig fontos volt, hogy átéljem: aki közelebbi kapcsolatba kerül velem, éreztesse, örül, mikor újra találkozunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Szombattól visszajön a maszk

Szombattól ismét kötelező lesz a maszk viselése zárt térben. Az 500 főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön.

Tovább olvasom »