Lenhardt Béla bekerült a sikeres és ismert emberek enciklopédiájába

Az 1873 óta szíjgyártással foglalkozó család tagja, id. Lenhardt Béla  bekerült a Britishpedia, sikeres és ismert emberek enciklopédiájába – adta hírül közösségi oldalán a szíjgyártással foglalkozó család.

A Britishpedia célja az, hogy sikeres embereket mutassanak be különböző médiumokon keresztül és segítséget nyújtsanak nekik a kapcsolatépítésben. Ahogy a bejegyzéshez mellékelt képen látszódik a kiadványban szerepelnek id. Lenhardt Béla legfontosabb adatai, élettörténete, iskolái, és mellette azt is megtudhatjuk, hogy milyen díjakat, kitüntetéseket kapott.

Rövid idézet a kiadványból: “Mint az ősi kézművesség képviselői, termékeiket elsősorban kézi munkával állítják elő a mai napig, az alapanyagokat közvetlenül a bőrgyárakból szerzik be.”

Fotó: Lenhardt Szíjgyártó FB oldala

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Változás Hódmezővásárhely vezetésében

Márki-Zay Péter csütörtökön javaslatot tett Kis Andrea MSZP-s főállású alpolgármester leváltására, majd miután az indítvány nem kapta meg a szükséges minősített többséget, elvonta a politikus feladatköreit.

Tovább »

A románok megszabadulnak az orosz gáztól

A bukaresti parlament májusban elfogadhatja a fekete-tengeri földgáz kitermelését szabályozó törvény módosítását célzó előterjesztést, amely a tengeri (offshore) és a szárazföldi (onshore) gázmezők kitermelésének egyaránt új lendületet adhat. Virgil Popescu román energiaügyi miniszter szerint a jogszabály révén Románia teljes mértékben függetlenné válik az orosz gáztól, mindemellett erős jelzést ad a befektetőknek is – derül ki a Világgazdaság kolozsvári tudósításából.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink