Lenhardt Béla bekerült a sikeres és ismert emberek enciklopédiájába

Az 1873 óta szíjgyártással foglalkozó család tagja, id. Lenhardt Béla  bekerült a Britishpedia, sikeres és ismert emberek enciklopédiájába – adta hírül közösségi oldalán a szíjgyártással foglalkozó család.

A Britishpedia célja az, hogy sikeres embereket mutassanak be különböző médiumokon keresztül és segítséget nyújtsanak nekik a kapcsolatépítésben. Ahogy a bejegyzéshez mellékelt képen látszódik a kiadványban szerepelnek id. Lenhardt Béla legfontosabb adatai, élettörténete, iskolái, és mellette azt is megtudhatjuk, hogy milyen díjakat, kitüntetéseket kapott.

Rövid idézet a kiadványból: “Mint az ősi kézművesség képviselői, termékeiket elsősorban kézi munkával állítják elő a mai napig, az alapanyagokat közvetlenül a bőrgyárakból szerzik be.”

Fotó: Lenhardt Szíjgyártó FB oldala

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »