Létezik a makói KDNP és taggyűlést tartott

A taggyűlésen részt vett Polner Eörs, a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat alelnöke, a KDNP megyei elnöke – derül ki a polgármester bejegyzéséből, aki meghívást kapott az eseményre.

Farkas Éva azt írta, Hadik Gyrögy meghívásának tett eleget a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezetének gyűlésén. A polgármester tájékoztatása szerint ,,a kellemes hangulatú beszélgetésen áttekintettük Makó helyzetét, beszéltünk önkormányzatunk energiaválság miatti intézkedéseiről és természetesen városunk Makó Segít Programjáról is.”

Hozzátette, a fiatalok, családok, vállalkozások és rászorulók segítésében mindig számíthatnak a helyi KDNP támogatására.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bankot vált a makói önkormányzat, Csányi Sándorékhoz mennek

Augusztus elsejétől bankot vált az önkormányzat és a hozzá tartozó intézmények. Költségcsökkentéssel indokolták, valamint, hogy van Makón bankfiókjuk.a polgármesteri hivatal, az Egyesített Népjóléti Intézmény, a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, valamint a Makói Óvoda a Raiffeisennél vezeti a számláját.

Tovább olvasom »