Lezárt nyomozás: négyen négy kerékpárt loptak el

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a négy fiatallal szemben, akik négy kerékpárt tulajdonítottak el Hódmezővásárhelyen. Lopás miatt indult ellenük eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2019. október 11-én éjszaka, a városban sétálgatva szemelték ki, majd vitték el a kétkerekűeket. Nem volt nehéz dolguk, hiszen a biciklik helytelenül, vagy egyáltalán nem voltak lezárva.

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A három helybeli és egy mindszenti elkövető részletes beismerő vallomást tett, ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták a kerékpárokat és visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink