Lezárták a nyomozást a makói parfümtolvajok ügyében

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két fiatalkorú ügyében, akik parfümöket loptak Makón.

Csaknem 80 ezer forint értékben lopott parfümöket egy makói üzletből két fiatal. A megalapozott gyanú szerint a 14 és 15 éves fiúk 2022. decemberében több alkalommal, egy drogéria polcairól különböző parfümöket emeltek le. Az első sikeres lopás után a következő napokban kétszer is visszatértek az üzletbe.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek, a fiataloknak lopás vétség miatt kell felelniük.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink