Lezárták a nyomozást a makói telefonfolvaj ügyében

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy nő ügyében, aki alkalmi ismerőse mobiltelefonját lopta el Makón.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2022. október 2-án délelőtt Makón, egy alkalmi ismerőse figyelmetlenségét kihasználva ellopta mobiltelefonját. A nyomozók azonosították a feltételezett tolvajt, akit gyanúsítottként kihallgattak a Makói Rendőrkapitányságon. A rendőrök a megtartott kutatás során az ellopott eszközt megtalálták és lefoglalták.

A nő ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére. 

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »