Lezárták a nyomozást: fűkaszát és kályhát loptak

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli férfival szemben, akik fűkaszát és kályhát tulajdonítottak el a megyei jogú városban.

A megalapozott gyanú szerint a 49 és 20 éves feltételezett elkövetők 2020. április 9-én reggel mentek be a külvárosban fekvő társasház területére. Az ott lévő tárolót kinyitották, majd abból kivettek egy benzinmotoros fűkaszát. Távozás közben az udvarról még egy öntöttvas kályhát is magukkal vittek. A sértett csak órákkal később vette észre a lopást, ezután a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásukon a férfiak részben elismerték a cselekményüket, ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illuszráció)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink