Lopásból rendezte a kölcsönt

Rokonától kapott kölcsön egy részét fizette vissza egy kiszombori férfi abból a pénzből, amit tőle lopott. A makói rendőrök a férfit elfogták.

A rendőrségre 2022. május 10-én este érkezett bejelentés, hogy ismeretlenek bementek egy kiszombori ingatlanba, ahonnan több százezer forint értékben készpénzt és aranyékszereket tulajdonítottak el.

A rendőrök az elvégzett adatgyűjtések eredményeként néhány órán belül azonosították a helybeli férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A nyomozók a körzeti megbízottakkal együttműködve a feltételezett elkövetőt elfogták gyanúsítottként kihallgatták. A férfi tettét elismerte. Elmondta, hogy rokonától kölcsönkért, de mivel visszafizetni nem tudta, úgy döntött, hogy meglopja.   

A  bűncselekményből származó vagyonvisszaszerzés érdekében a gyanúsítottól lefoglaltak mintegy 150 ezer forint készpénzt, amit azóta tulajdonosának visszaadtak.

A férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. 

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »