Lopásból rendezte a kölcsönt

Rokonától kapott kölcsön egy részét fizette vissza egy kiszombori férfi abból a pénzből, amit tőle lopott. A makói rendőrök a férfit elfogták.

A rendőrségre 2022. május 10-én este érkezett bejelentés, hogy ismeretlenek bementek egy kiszombori ingatlanba, ahonnan több százezer forint értékben készpénzt és aranyékszereket tulajdonítottak el.

A rendőrök az elvégzett adatgyűjtések eredményeként néhány órán belül azonosították a helybeli férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A nyomozók a körzeti megbízottakkal együttműködve a feltételezett elkövetőt elfogták gyanúsítottként kihallgatták. A férfi tettét elismerte. Elmondta, hogy rokonától kölcsönkért, de mivel visszafizetni nem tudta, úgy döntött, hogy meglopja.   

A  bűncselekményből származó vagyonvisszaszerzés érdekében a gyanúsítottól lefoglaltak mintegy 150 ezer forint készpénzt, amit azóta tulajdonosának visszaadtak.

A férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. 

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A Jobbik továbbra is határőrt követel a kerítés mellé

A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy a migrációs helyzet hosszú távon komoly kihívások elé fogja állítani hazánkat, ezért hosszú távú megoldásra van szükség. A kormány azonban erről nem gondoskodott, sőt átverte a magyar embereket – írja közleményében az ellenzéki párt.

Tovább olvasom »